O nás

V únoru 1991 jsme se s manželkami a tatínkem rozhodli založit rodinnou firmu - řeznictví a uzenářství s vlastní výrobou uzenin, porážkou jatečních zvířat a prodejnou. Začali jsme v pronajatých prostorách bývalého řeznictví firmy Kobylák, která byla znárodněna v padesátých letech a celou totalitní éru ji obhospodařovala Jednota Čáslav. Přišli jsme do prostor, které se za těch čtyřicet let téměř nezměnily. Přibrali jsme dvě prodavačky a jednoho řezníka.

Nejsme podnikatelé, jsme živnostníci.

Začít podnikat v Česku po čtyřicetiletém násilném přerušení bylo obtížné. Komunisti zdevastovali všechno, ale hlavně myšlení lidí. S tím se pereme pořád. Na živnostníka se lidé většinou dívají s despektem.

Chtěli bychom rehabilitovat stav živnostníků. ,,Říkají nám podnikatelé, ale ti chodí v kvádru a s kravatou. Živnostník je ten, který chodí v montérkách a pracuje se svými zaměstnanci, je to jejich spolupracovník. Zaměstnáváme pětadvacet lidí, ale jsme pořád živnostníci. A pracujeme běžně každý den šestnáct i více hodin.‘‘

Naše prodejna je vybavena moderními chladicími pulty, závěsnými skříněmi, elektronickými váhami napojenými na počítač, který zaznamenává veškeré prodané zboží, včetně klimatizovaných prostor.

Výrobna je vybavena moderními komorovými udírnami, novým kutrem, masírkami masa, nastřikovačkou, vše je řízeno elektronicky. Výrobní prostory jsou přichlazovány na 12 stupňů Celsia. Celý provoz je monitorován kamerovým systémem, který pomáhá zvyšovat produktivitu práce, dodržovat správné postupy a zajišťovat kontrolu a bezpečnost. Na porážce zpracováváme týdně 55 až 70 kusů prasat a dva nebo tři býky, Kromě výsekového masa nabízíme přes 100 druhů uzenářských výrobků.

Stále inovujeme produkty, hledáme inspiraci i na výstavách. Proto se řadíme úrovní našeho provozu na evropskou úroveň. Část sortimentu dodáváme do dalších prodejen v okolí, do Kolína, Kutné Hory a do Prahy. Vsadili jsme na kvalitu a pracujeme poctivě. Neokrádáme zákazníka. Vyrábíme z kvalitního masa. Chceme vytvořit fungující firmu, která bude mít dobré jméno. Na tom pracujeme více než dvacet let. Jsme rádi, když od zákazníků slyšíme, že jim naše výrobky chutnají.


Hlavním mottem našeho snažení je spokojený zákazník.


Přišlo nám poštou mnoho děkovných dopisů. Uvádíme část z nich viz. níže a tím Vám všem děkujeme.




Řeznictví a uzenářství Klepiš na České televizi

Taky se někdy ptáte, proč jedna šunka stojí o hodně víc, než ta druhá? A proč jsou třeba některé párky dražší a jiné zase levnější? Je to zkrátka o kvalitě. A jak poznáme, že je něco kvalitní, se dozvíte v pořadu Testoviny od České televize. Na tento díl se můžete podívat zde.



CZIN.eu
Výměna odkazů: NakupniObchody.cz sport, elektro, hračky | Expres kurýr Jihlava